Adriaan

Adriaan hoort ook bij de ‘oude garde’. Hij zingt sinds de oprichting van de band als frontman.

Is: Zanger van de band
In Pearl sinds: Ben de tel een beetje kwijtgeraakt
Leukste aan Pearl: Samen met talentvolle muzikanten plezier beleven in de muziek. De repetities en de optredens zijn een feestje. Mooie muziek maken waarin we iedereen een stukje willen laten zien van onze Vader in de hemel, en in veel nummers Hem de dank en eer geven voor wie Hij is voor ons.
Favoriete nummer: Dat er nu niet één nummer naar boven komt geeft denk ik aan dat er veel favoriete nummers zijn. Een mooi mix van lofprijs en aanbidding.  Stevige up-tempo nummers maar ook de rustige nummers met af en toe een solo. Dat zijn van die kippenvel momentjes.
Repertoireverzoekje:   Op de Opwekking CD staan toch wel een paar hele mooie nummers. Nummer 764 is wel een van mijn favorieten.  “U zult altijd voor ons strijden” (De Zegekroon)
Mooiste moment: Het is mooi om op plaatsen te spelen waar je ziet dat mensen genieten van de muziek, er voor open staan en geraakt worden door de boodschap.  De Lego kerk in het centrum van Enschede was echt een feest, maar ook alle velddiensten na een AIA Sonrise sportweek of de paasdienst met een grote basisschool in Rijssen zijn echt gaaf om te doen.